Wees goed verzekerd!

Het draait niet enkel om het betalen van de goedkoopst mogelijke premie. Wanneer je een schadegeval hebt geleden wens je ook over een goede volwaardige dekking te beschikken zodat de verzekeringsmaatschappij voor jou zal optreden en je geen financiële kater eraan overhoudt. Wij doen als onafhankelijk makelaar de aangifte bij de verzekeringsmaatschappijen en volgen jouw dossier op de voet op en verdedigen jouw belangen.

Onze aanpak

Jouw grote voordeel? Wij zijn al jarenlang helemaal thuis in de wereld van verzekeringen. Maar daar stopt het niet bij. Onze collega’s volgen de laatste trends en ontwikkelingen voor je op en scholen zich continu bij. Bovendien zijn we de trotse dragers van het BROCOM-kwaliteitslabel, dat een hoge kwaliteit en dienstverlening garandeert.

Analyse op maat

Hoe dan ook: alles begint met een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Genk. Op basis van jouw wensen bepalen we jouw verzekeringsprofiel. Hierbij bekijken we welke verzekeringen je eventueel al hebt lopen.

Daarna maken we de balans op: welke waarborgen of premies kunnen we aanbieden? Eens je contract loopt, volgen we jouw verzekeringsportefeuille op en herbekijken we (twee)jaarlijks of we jouw voorwaarden kunnen verbeteren.

Verzekeringen Genk: maak kennis met ons aanbod

Particulier, onderneming of bedrijf? Onder meer voor volgende verzekeringen kan je op ons kantoor in Genk terecht:

  • Autoverzekering
  • Brandverzekering
  • Verhuurdersverzekering
  • Familiale verzekering
  • Rechtsbijstand
  • Hospitalisatieverzekering
  • Uitvaartverzekering
  • Schuldsaldoverzekering
  • Verplichte aansprakelijkheidsverzekeringen

Neem contact met ons op voor extra info.

Advies nodig?

Hulp nodig bij verzekeringen, sparen, beleggen of kredieten? Bij Brokerage Consilium anticiperen we op de eventuele uitdagingen die jouw richting uitkomen. Vraag nu vrijblijvend advies aan. Samen vinden we de oplossing.

Contacteer ons

Over ons

Bij Brokerage Consilium klop je niet aan bij de zoveelste klassieke verzekeringsmakelaar. Wij bieden financiële oplossingen op maat aan en gaan tot het uiterste om aan uw behoeften te voldoen.


Lees meer

Particulier

Als individu of gezin kom je vroeg of laat in situaties terecht waarbij betrouwbaar financieel advies je grootste zorgen wegneemt. Wij bekijken jouw financieel totaalplaatje tot in de diepste details.

Ondernemer

Kleine ondernemer, eenmanszaak of zelfstandige met vrij beroep? Jouw financiële situatie is uniek. Wij bijten ons vast in jouw dossier en gaan tot het uiterste voor groen licht.

Bedrijf

Financieel advies voor jouw bedrijf of jouw werknemers?
Wij maken een correcte analyse en garanderen zekerheid op zowel korte, middellange als op lange termijn.