Opzoek naar méér rendement? Wens je te sparen voor later?

Je geld staat misschien “veilig” op een spaarrekening, helaas levert het weinig tot geen rendement op de dag van vandaag in het huidige lage renteklimaat. Daarom kan het interessant zijn om een deel van je spaargeld te beleggen of om maandelijks in een (pensioen)spaarplan te stappen. Dit kan al vanaf lage bedragen! Doe je dit gedurende een langere periode dan geef je jezelf meer kans om een hoger rendement te bekomen.

Onze aanpak

Bij Brokerage Consilium bieden we je verschillende interessante spaar- en beleggingsformules aan. Kom naar ons kantoor in Genk en maak persoonlijk kennis met onze manier van werken. Want wij zijn géén bank. Wij stemmen ons advies af op hetgeen de klant wenst en bieden niet zomaar in het wilde weg spaaroplossingen aan. Wij wensen dan ook een zakelijke relatie aan te gaan voor een lange termijn met als hoofddoel klantentevredenheid!

Analyse op maat

Kies je ervoor om te beleggen? Alles begint met het opstellen van jouw unieke beleggingsprofiel. We maken een allround analyse van jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wil je zekerheid op korte, middellange of lange termijn? Daarna starten we jouw effectendossier op en beheren we het met de grootste zorg.

Sparen en beleggen Genk: maak kennis met ons aanbod

Particulier, onderneming of bedrijf? Vanuit ons kantoor in Genk bieden je verschillende opties aan voor sparen en beleggen, waaronder:

  • Pensioensparen
  • Kindersparen
  • Beleggingen
  • IPT en VAPZ voor zelfstandigen en vrije beroepers

Contacteer ons voor bijkomende info.

Advies nodig?

Hulp nodig bij verzekeringen, sparen, beleggen of kredieten? Bij Brokerage Consilium anticiperen we op de eventuele uitdagingen die jouw richting uitkomen. Vraag nu vrijblijvend advies aan. Samen vinden we de oplossing.

Contacteer ons

Over ons

Bij Brokerage Consilium klop je niet aan bij de zoveelste klassieke verzekeringsmakelaar. Wij bieden financiële oplossingen op maat aan en gaan tot het uiterste om aan uw behoeften te voldoen


Lees meer

Particulier

Als individu of gezin kom je vroeg of laat in situaties terecht waarbij betrouwbaar financieel advies je grootste zorgen wegneemt. Wij bekijken jouw financieel totaalplaatje tot in de diepste details.

Ondernemer

Kleine ondernemer, eenmanszaak of zelfstandige met vrij beroep? Jouw financiële situatie is uniek. Wij bijten ons vast in jouw dossier en gaan tot het uiterste voor groen licht.

Bedrijf

Financieel advies voor jouw bedrijf of jouw werknemers?
Wij maken een correcte analyse en garanderen zekerheid op zowel korte, middellange als op lange termijn.