Uitstel krediet – buitengewone maatregelen ter ondersteuning van onze klanten

De banken, de Nationale Bank van België en de minister van Financiën kondigden zondag 22 maart uitzonderlijke maatregelen aan om particulieren (en bedrijven) financieel te ondersteunen wanneer zij in problemen komen door de coronacrisis. Zo zou u een betalingsuitstel van hun hypothecair krediet of ondernemingskrediet kunnen aanvragen voor maximaal zes maanden indien u voldoet aan de voorwaarden. In dit artikel leest u hoe u dit kunt aanvragen en/of u in aanmerking komt.

Beste klanten,

De banken, de Nationale Bank van België en de minister van Financiën kondigden zondag 22 maart uitzonderlijke maatregelen aan om particulieren (en bedrijven) financieel te ondersteunen wanneer zij in problemen komen door de coronacrisis.

Zo zou u een betalingsuitstel van hun hypothecair krediet of ondernemingskrediet kunnen aanvragen voor maximaal zes maanden, indien u voldoet aan de voorwaarden.

De algemene voorwaarden en alle details kunt u via Febelfin terugvinden, klik hier voor het linkje.

Indien u voldoet aan deze voorwaarden, kunt u een uitstel aanvragen.

U kan hieronder het aanvraagformulier per kredietinstelling downloaden. Deze dient u in te vullen, te ondertekenen en het te mailen met de nodige bewijsstukken op het opgegeven e-mailadres in het aanvraagformulier.

Klik op uw kredietinstelling om uw aanvraagformulier te downloaden:

Gelieve de instructies in uw aanvraagformulier te volgen. U hoeft ons hiervoor niet te contacteren, u dient uw aanvraag rechtstreeks te mailen naar uw kredietinstelling.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe in deze moeilijke periode!

Team Brokerage Consilium