Maatregelen tegen Corona – sluiting kantoor

Ook wij dienen maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het Coronavirus en dienen ons kantoor te sluiten vanaf 16/03/2020 zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. Klik hier voor meer info!
Beste klanten,
 
Ook wij dienen maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het Coronavirus. 
 
Gezien wij als makelaar met zeer veel mensen van verschillende leeftijdsgroepen in contact komen, hebben wij als kantoor beslist om vanaf 16 maart 2020 ons kantoor te sluiten zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. Dit omdat wij zowel de gezondheid voor onze klanten als voor ons personeel willen waarborgen. Wij zullen na deze periode opnieuw de maatregelen van de overheid afwachten en trachten hierop in te spelen.
 
Dit zal betekenen dat wij natuurlijk wel te bereiken zijn via mail of telefoon, maar dat wij u willen verzoeken om niet naar het kantoor te komen. Wij zullen wel een aantal klanten vragen om documenten per mail te bezorgen. Er zullen geen afspraken op kantoor plaatsvinden.
 
Op het moment dat de Corona-epidemie zoveel mogelijk achter de rug is, zullen de deuren terug geopend worden om klanten verder te helpen.
 
Wij rekenen op ieders begrip voor deze situatie. Zoals de overheid ook al terecht aangeeft, moet iedereen samen trachten deze epidemie te bestrijden. 
 
Team Brokerage Consilium